Matredaktör, matkommunikatör, receptmakare och matbloggare. Allt med fokus på hälsa och bra vardagsmat.

Här får du ta del av mina recept, mina tankar kring mat, en inblick i hur det är att vara företagare och min vardag med familj, träning och fokus på att må bra.

Jag är mitt i livet (fyller 45 till hösten), har två vuxna barn och två vuxna bonusbarn, fick diagnosen MS 2007, tränar numera dagligen, utbildar mig till kostrådgivare (färdig våren 2017), driver två företag, har en mat- och fotostudio tillsammans med min make och åker så ofta jag kan iväg med maken i vår husbil.

Att kunna äta gott och bra varje dag utan för mycket ansträngning eller kostnad är lite av mitt signum. När jag startade denna bloggen hade jag fokus LCHF men under årens lopp har mina tankar kring mat förändrats. Idag äter jag det mesta i matväg men försöker hela tiden hitta nya vägar som kan fungera i vardagen. Det innebär både mer grönt, bättre kött och bra tillbehör. Vita kolhydrater undviker jag för det mesta, men unnar mig ibland. Även kosten handlar om att ha en balans. För mig har alltid det viktigaste varit att må bra och att ha en vardag där saker och ting inte är så komplicerade. Jag vill kunna servera min familj enkel men bra mat som fungerar oavsett vilken kost man föredrar. Och detta försöker jag förmedla här på bloggen.

Bilderna här på bloggen tas av mig eller av min man och kollega Torbjörn Lagerwall.

1 Comment
 1. Niclas

  Hejsan!

  Skulle det vara okej om jag använder dina fina bilder i ett mail som du tog under en cognacsprovning med oss?
  Med Vänlig Hälsning
  Niclas
  Brand Ambassador Grönsteds Cognac

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.